BURSA / NİLÜFER - Şehit Sıtkı Şen İlkokulu

May

Milli Eğitim Bakanlığının ''Dilimizin Zenginlikleri Projesi'' kapsamında ilçemizde düzenlenen sergiye katıldık. Etkinlikte emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI'NI COŞKU İLE KUTLADIK

Nis

Okulumuz 3/A sınıfı öğrencileri, öğretmenleri rehberliğinde düzenlemiş oldukları kermesten elde edilen gelirle okulumuz bahçesinde ağaçlandırma çalışmaları yaptı. Bu etkinlikte emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Nilüfer Belediyesinin okulumuz yakınındaki ağaçlandırma çalışmalarına yerinde destek olduk.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yılında, vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Anma programının hazırlanmasında emeği geçen bütün öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında çocuk kitapları yazarı Barış Atalay öğrencilerimizle keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi. Kendisine Teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Mrt

İstiklal Marşımızın kabülünün 103. yılını  yılını coşkuyla kutladık. Ayrıca daha önce okulumuzda düzenlenen İstaklal Marşı okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere okul müdürümüz tarafından ödül verildi.

Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

1-7 Mart Deprem Haftası Tatbikatımız

Ock

2023/2024 Eğitim-öğretim yılının 1. dönemi sona erdi. Öğrencilerimiz büyük bir heyecanla karnelerini aldılar.Dönem boyunca emeği geçen tüm eğitim kadromuza teşekkür ediyor, öğrencilerimize keyifli bir yarıyıl tatili diliyoruz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günümüz Kutlu Olsun. Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, şehit öğretmenlerimizi rahmetle anıyoruz. Gelecek nesilleri daha donanımlı, vatan sevgisi ile dolu, ufku açık bireyler olarak yetiştirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. İYİ Kİ ÖĞRETMENİZ

Kas

Nilüfer Kaymakamımız Sayın Murat Süzen, Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet ALTINOK ve Nilüfer İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sadrettin ÇELİK okulumuzu ziyaret ederek, çalışmalarımız hakkında bilgi almışlardır. Ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılını, okulumuz öğrencilerinin sergilediği gösterilerle coşku içinde kutladık. Ve hep birlikte haykırdık; Cumhuriyeti koruyacak ve yükselteceğiz.

Ağu

Ebedi Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ifadesiyle 30 Ağustos Zaferi, 'Türk Ordusu'nun, Türk subay ve komuta heyetinin yüksek güç ve kahramanlığını tarihte bir daha belirleyen çok büyük bir eserdir. Türk milletinin özgürlük ve bağımsızlık düşüncesinin ölümsüz anıtı olan bu zaferle milletimiz, iradesine boyunduruk vurdurmayacağını, istiklal ve istikbaline gölge düşürmeyeceğini tüm dünyaya ilan etmiştir.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu uğurda kahramanlık gösteren bütün ecdadımızı saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.

Tem

Şehit Sıtkı Şen İlkokulu Hizmet Standartları aşağıdaki tabloda gösterildiği gibidir.